Khamis, 19 November 2009

mixed's feeling vs hospital

n3 kedua utk hrinie..saja2 nak imbas kembali kejadian di bulan puasa yg lalu yg tlah menggemparkan suasana seluruh keluarga hj.baharom my luvly atok,da best atok in da world..nak post dr dulu lagi sebenarnya tp tyme 2 blom bergelar bloger terhebat lagi..akaun pn tarak..heheee...nape muncul n3 kali nie????sbbnya aku godek2 pc uncle aku tetiba jumpa 1 folder yg memuatkan pic2 sewaktu kami dihospital..so dtg laa idea utk aku kongsikan kisah 2..almakluman 1st tyme atok aku masok hospital mmg mcm budak2..kat molut asik nak balik..balik..balik..pantang doc masok msti mintak nk blik..bila nurse dtg nk give injection dah takot..hahaa klako..2 pun sbb die gigih nak g raya kat aussie 2 sbb sanggop masok hospital nk baikkan semula pinggang die..ekceli pinggang die 2 sakit..doc kata urat bertindih kat tulang then tulang lari sket..so kene stay kat hospital utk wat teraphy..alhamdulilah skrg dh okeh...dah bley wat keje die mcm bese..aku????aku as usual menjadi penunggu yg setia..bersama2 opah aku..pagi aku blik jap umah kdg2 ta blik..so berkampung laa kami kat IPOH SPECIALIST HOSPITAL..berbuka seme dlm blik 2..kami amek blik sorg senang sedara-mara nk dtg lawat...okeh yuhh...jom layan apa2 yg patot..

p/s : ignore muka aku yg ala2 zombi 2 yek..yg nie korg ta puji pun ta pew aku ta mrh..wakakaa..gila pujian aku ek skrg..hhaaiissyyoo...maslahah problem nie..cane ley jadi ginie ek..



2 jew yg sempat..susah plax nak upload pic mlm nie..hehee..ta bagi enterprame lebey2 kot..ahakz..bila ada lappy + broadband 2 yg wat semangat nak stay kat hospital 2..hahaa..line pn laju tanpa gangguan racun perosak (ta perlu nak rebot2 sbb my sis xda tido situ)..2 laa yg aku nak kongsi mlm nie..up to uols nak rasa apa..basi kew meluat kew..apa2 jew laa..bagi sesapa yg ada perasaan gitu,just leave it n jgn jengok blog2 nie dah sbb aku tulis utk kepuasan diri sendiri n family aku..n aku gak menulis bkn kerna nama..utk mengisi masa terluang..utk meluah apa yg terbuku dihati n plg utama mengikot teknologi terkini..huhuuu...sbb AKU TETAP AKU...

p/s : wat diktor cintaku..wassup xon9 mlm nie..td text yea2 mcm dh on9..(kwn aku okeh..perempuan penasihat utama aku more kpd cinta..hahaa..sory laling..)

p/s : to sai tenkiu so much sudi dgr apa yg k.min rasa..heheee..kita serupa yek..mlm nie terluah gak segalanya..jarang nk kongsi benda2 gini..heheee..sssshhhhh!!!!(secretos between two of us)

p/s : geram aku pagi td still memuncak2...astaghfirullahalzim..seb bek ko xda blog..klu ko ada fb/fs/blog aku dh tlg postkan sumthing kat yr walls..ekceli adakan tp aku jew mls nk amek taw..COOL bebeh COOL...

P/s : aku makin yakin dgn keputusan yg bakal aku wat nie..hehee..thanx god..thanx my beluved family..thanx fwenz..ieann,ratna,nomy!!!jasa u all dikenang...




4 ulasan:

ali berkata...

hahaha biase ar..sesape pon tak suke masuk hosp....

ketukan jemari di keyboard berkata...

hahaa..2 laa pasal..heeee

Redbloodsnow berkata...

hehehe...same cam arwah zie dulu taw. tiap ari die tanye doc bile die leh balik. sebab die x larat kene cucuk tiap² ari. last² die balik gak, die kate x nak pass away kat bed hospital. die nak pass away kat pangkuan bini die...

almost a month, betul² die pas away dlm pangkuan mak zie :(

ketukan jemari di keyboard berkata...

umm betol laa..atok min pun cakap mcm 2..mmg xlarat kot kena cocok sana sini..jgn sedey2 k..at least,his wish cum true..