Khamis, 5 November 2009

australia in memories...

WARNA-WARNI DIBUMI KANGAROO





...ARALUEN BOTANICAL PARK...
tyme nie tulip tgh mekar..mmg cantik..sungguh agong ciptaan ALLAH swt..
mmg hijau bumi tuhan kat sini.








...CAVERSHAM WILDLIFE PARK...
tyme main dgn kangaroo,koala bear..kat sini kita bley bg mkn,pegang binatang2 nie
smua..






...HARBOUR TOWN SHOPPING OUTLET...
kat sini laa slh satu tempat kami smua menghabiskan duit..hehe..
mmg enjoy dgn harga2nya..mmg berbeza dgn hrga kat mlsya even convert to RM..




2 laa serba sedikit pic2 yg bley aku uploadkan kat blog nie..smua 2 akan jd kenangan yg terindah buat aku..msok yg nie,maknanya dh 3kali aku jejakkan kaki kau kat bumi kangaroo nie..so scara xlansong,aku dah nikmati keempat2 jenis musim
yg ada di dunia nie summer,autumn,winter n spring..
mmg seronok dpt pengalaman yg mcm nie..tmbah2 plax atas tajaan..hehee..thanx kat sume yg tlah menaja saya..(xperlu laa sbut nama..hehee..phm2 suda..)
aku mmg terharu n aku mmg xsgka dpt peluang mcm nie..bak kata uncle aku yg sorg 2 iaitu slh sorg penaja,hehee rezki setiap org sume dlm poket n..............
(aku pn xtaw ayt strusnya sbb aku dh bngun dr tmpt penceritaan..) so pndi2 laa
korg nk reka cane ayt sterusnya..

SWEET MEMORIES THAT I NEVER FORGET IT...



4 ulasan:

.adachadisini. berkata...

min. kalau post gambar buatla large. baru best nak tengok tak payah kelik for view larger.
:D

Tanpa Nama berkata...

kamo dgn kanggarooo 2 da xd beze pon.wakakakaka!!tomey kamo tikit jew sbb pkai 2dong.hahaha!!!jan mrh.pujian ikhlas ni..:)



tym cutey_girl

Tanpa Nama berkata...

wei.fienda pon masok jgk kerr...siap love la.xlalu la...hahahaaaaa!!



tym cutey-girl

hariiniesokdanselamanya berkata...

adachadisni : hehee..lembab n sengal2 ubi nk upload yg bsr..hehee..thanx 4 ur suport..hehee


tym : ala jeles laa 2 kita tgkap gmbr ngn kangaroo..ahakz..aip fienda mn plax nie???aish..