Rabu, 18 November 2009

KEMBALI PULANG

divider

bintang terlihat terang
saat dirimu datang
cinta yang dulu hilang
kini kembali pulang

lihatlah dia mulai bernyanyi
coba merangkai mimpi
cinta yang dulu pergi
kini datang kembali

wajahmu mengingatku
dengan kekasihku dulu
wajahmu mengingatkan
dengan masa laluku

kekasih yang dulu hilang
kini dia tlah kembali pulang
akan ku bawa dia terbang
damai bersama bintang

kekasih yang dulu hilang
kini dia tlah kembali pulang
betapa senang ku dendangkan
dan takkan ku lepaskan

owh apekah,kenapekah,mengapekah????heheee...lama aku tungu saat,waktu dan ketika ini n nie masanya betapa aku happy sgt...terima kasih ALLAH,hadiahkan aku pelangi indah ini..setelah sekian lama aku tunggu..FINALLY..hope pelangi nie sentiasa indah dgn tujuh warna tu..betapa aku rasa aku seronok sgt hari nie..SYUKUR ALHAMDULILLAH...


WELCOME BACK SEORANG SUCI (SS)...

"dah lama aku tunggu saat nie..betapa aku rasa sgt down tyme SS tinggalkan aku dulu..dah laa tinggalkan,pastu senyap sunyi sepi..betapa aku rasa aku nak g jauh dari seme2 nie tapi sory aku xmampu..n thanx selama nie SS dah byk bagi aku pelajaran dlm hidup nie...n one more thing,dah dtg jgn tinggalkan aku lagi wlupun kita tak macam dulu tapi kehadiran SS sgt2 bermakna..agaknya berkat kesabaran aku kot....xpernah jemu2 mengirimkan pesanan wlupun xberbalas..atau kehadiran SS setelah....................ooopppssss..astaghfirullahalazim...xpew,aku sentiasa menunggu tanpa rasa kecewa rasa penat rasa give up..aku akn ttp terus menanti dan nanti dan nanti....itu janji kau dlm hidup ini.."

**


**


**


**

cerita MM kpd aku..(aku xda kene mgena ngn entry diatas..cuma aku kongsikan story nie kat sini..)..betapa aku rasa sayu hati bila dgr cerita MM..mmg cinta mm sgt kuat terhadap SS..aku tabik spring kat MM..heheee..sowi MM masokkan story kamoo dalam blog i..heeee..sbb i juga perempuan n faham rasa hati seorang perempuan..


p/s : aku harap SS xakan kecewakan hati MM lagi betapa MM kecewa saat SS pergi.hargailah perasaan ikhlas MM 2..sesungguhnya betapa suci perasaan MM tu terhadap SS..hope SS baca n3 nie n cuba dalami apa yg hati MM rasa saat ketika itu..ceriakan semula hari2nya....


p/s : kpd MM terimalah PELANGI INDAH ini..hargainya sebelum ianya hilang dari pendangan mata..hasil kesabaran MM,finally SS hadir wat kesekian kalinya..




2 ulasan:

.adachadisini. berkata...

heart this song
:)

ketukan jemari di keyboard berkata...

lalalaa~..t saya nayanyi utk awak yek..kuang3...