Rabu, 5 Mei 2010

idea mereng

assalamualaikum..

excited nak hapdet blog sweet blog..lalala~
seme gara2 ini.....

**
**

**
**

**

 

wee finally aku sampai gak kat laut biru nie..best2..bukan senang aku nak jejak kaki g sana..
dgn berbaju kurung jew kami g sana..hahahaha..sweet moment..
credit to mimie sbb bawa kami..
pasnie jgn pergi diam2 okeh..minta izin dulu ek dr parents..wakaka..
to ina,syuk t kita pergi yea..jgn jeles2..hehehe..
last but not least..........

**

**

**

**

**

**


 
pandang dari kejauhan..pergi ta ber-plan..nie laa jadinya..geget jari saja..

2 laa weekend aku hari tu..ekceli lepas balik dari wedding moon jap2 tyme g wedding moon siap bley salah umah lagi..hahaha..seb bek ta masuk lagi..klu ta,wat malu jew..
seb bek ada makcik kat situ..even she looks like kapochi,tapi ta pew janji kami sampai gak umah moon dgn bantuan beliau..thanx makcik..
okey sambung,pas 2 gerak g jusco..dlm kete tuhan jew yg tahu betapa mcm2 idea gila keluar..nak g taman botani laa..nk berphothogewdix laa..last2 seme ta jadi apa..g jusco jew..
dah siap amek ticket utk parking sekali ramai gilah maknusia..fully parking..dah 2 ujan lebat2 so decide nak kuar jew g destinasi lain..gagah gak keluar nak g punch tiket tyme hujan lebat2 2..2 susah bila dah ada ticket..cuba mcm dulukan memudahkan pengunjung..
klu ta jadi singgah terus keluar jew..nie ta nak kene g punch card dulu laa..
okey selepas itu mula muncul semula idea menggila..mula2 nak g lumut tp ta jadi sbb byk masalahnya t.. nak g greentown mall jew..pastu dlm jalan2 nak g destinasi yg dah decide together boley plak mimie owkid ckp mana jln g lumut??ohh my..sampailah akhirnya kami di sana..
habis seme org2 lumut yg ada dlm contacts kami called sbb nak tny hujan ta kat lumut sbb ipoh gilah pny lebat..hahaha..so makanya bersoka ria laa kami kat sana..
then bila balik tiba2.............

**

**

**

**

**

**

ohh my pasar malam..macamne moto???





 MINHOMAYA

3 ulasan:

sya_ariescute88 berkata...

salam..
firstly kita nk ucapkan thnk's sbb ada juga gmbr2 dr idea gile g ke lumut hri tu..haha..
erm..mcm2 perasaan muncul wktu tu..tkut tu jgn d ckap la..haha..
mklum2 je la..
erm..sume nie t'jadi kalau ada kwan2 kwin...
klau i kwin nti mcm mna yamin?..
x dapat la i follow u all lg...
haha..
yela, mna x nye, mna nk cmpak my hubby kn..hehe..
erm..mcm mna la idea2 gle2 nie mncul kn...
sume nye gara2 lpas blik dr knduri kwin nana..
erm...pasar malam?? moto??
haha..dlm sejarah...
ingt yamin pristiwa itu.. :-)

ketukan jemari di keyboard berkata...

hehehehehe mimie..most welcome laling..sbb 2 sematkan benda nie kat blog..blog selamanya akan tersimpan kenangan nie.nnt,blog nie akan jadi kenangan wat seme..kenangan yg menyimpan 1001 makna mimie..

sya_ariescute88 berkata...

elok juga ada blog yng blh b'kongsi b'mcm2 crite..
tuk hari tua..
leh juga ank cucu cicit m'baca nye smbil ketawa b'dekah2..itu pn klau dorang memahami al kisah nye..haha