Ahad, 30 Mei 2010

:)

assalamualaikum...


long time no hapdet..
so now nak hapdet sampai muntah2..
i heve a very,very,very,very great weekend with my luvly one..
thanx to my dearie families..
uols make me happy..
uols make my weekend so awesome too..
i'm luving it..
~THE END~


bila semua dah berkumpul macam2 aktiviti ada..
makan2 jangan kata..
everytime is makan time..
aktiviti paling vavavoom adalah shopping..
macam2 tempat rumah baju muslimah laa rumah tudung laa nilai laa..
yang pastinya bukan tempat favourite aku laa..miahahahaha..
ikot jew my mum and all my aunt..
kalau tinggal lagi rugi besar-besaran..







nie laa rupanya rumah baju..macam2 jenis baju muslimah yang up to dated ada jual di sini..
sangat2 cantik sangat2 murah..
cuma pening kepala tengok banyak sangat baju2 macam2 colour..
ta habis dengan kisah baju malam 2 pergi rumah tudung pulak..
tudung exactly like ariani sebab die punya kain tudung memang ambil dari jakel..
ariani kan in law to jakel punya owner..
so dari berhabis2 duit beli ariani lebih baik pergi rumah tudung..
aunt aku yang kipas susah mati ariani pun dah berhijrah ke rumah tudung..
aunt aku lagi sorang every week in every friday akan ke rumah tudung nie..
pelanggan tetap rumah tudung..
paling best boleh sesuka hati nak pakai kew nak selerakkan kew..
semuanya berasas kebebasan..
nak tidur nak duduk nak makan kat situ suka hati pelanggan..
tapi agak2 laa nak buat2 macam nie pun..
nanti ta ada adab plak orang cakap..miahahahaha..
no piccas sebab phone tinggal lagi pulak busy try and error tudung..
sibuk gak tapi ta beli pun sebab ta suka..lalala~
dengan RM200++ dapat banyak punya tudung..
berbaloi2..
semuanya ada di bangi..lalala~
$$$$$$$$$
~THE END~
 

p/s : mahu pulang ke ipoh..yihhhhaaaaa...

p/s : lagi kisah kawan2..sedey..bilakah anda ingin berubah..will be update later..
kacau mood happy..




1 ulasan:

Nor arinzA berkata...

cam best jer dengar..rumah tudung tu katne ek