Isnin, 19 April 2010

you are my man

assalamualaikum..


hari2 berlalu tanpa dia lagi..
aku mesti kena sabar..
yang berlalu mesti kene biarkan..
tapi aku ta boleh nak biarkan..
im still mish him so much..
how should i do???
i can't let him go..
even he have a new one..(umm maybe..hope no..absolutely no)
he always my man..
even i have a new one too,
he still my man..
yuhh u are my man..


dearie puppy love...

sy tahu yg awk ta akan baca blog sy nie sbb sy tahu gak yg awk ta tahu pun sy ada blog nie dan sbb 2 gak sy berani nak luahkan apa yg sy rasa..biar dunia nie tahu apa yg sy rasa n betapa kejamnya awk pada sy..awk tinggalkan sy mcm 2..awk pernah tahu ta???berkawan biar sampai mati..berkawan???ta semestinya itu cinta..ta semesti harus berpasangan..sy gak nak awk tahu bila awk pergi dah ta ada siapa yg boleh wat sy tersenyum kambing mcmna awk buat sy happy dgn gila2 awk 2..then bila jadi mcmnie sy sgt down n hilang seme happy 2..n sy nak tahu kenapa awk pergi mcm 2..its up to u nak ada gf ke apa ke tp sy nak awk bagitahu sy kenapa awk pergi..hati sy nie halus sgt2..everyday fikir is it my fault awk jd mcmnie..if that,im so,so,so,so,so sorry..ta bermakna sy cari awk sy nak terhegeh2kan awk..sy tahu awk akan kata sy sama mcmna awk kata kwn yg pernah awk kwn dulu..sy gak tahu bila guys dah open table sure benda nie yg dibincangkan..n for sure perempuan akan dicapkan like terhegeh2..umm what should we do..lumrah dunia..perempuan lebih appriciate satu anugerah persahabatan yg ALLAH dah bagi..lelaki???terasa diri menang bila perempuan merayu and all that..but as u know prinsip hidup sy berkawan biar sampai syurga..sy nak tahu dari mulut awk sendiri then i'll let u go..T__T



p/s : hehehe readers..sesi luahan perasaan..mcm kelakar laa plak..hehehehe..(tawa dlm tangisan).this is my blog then its up to me nak tulis apa2kan..ada yg nk bluekssss??silakan...







MINHOMAYA



2 ulasan:

sya_ariescute88 berkata...

adat la tu min..meluahkan ssuatu yng t'pndam tu adalh lbih baik drpd ianya t'lalu d smpan rapi..pape pn kmu msih pnyai rmai kwan2 yng sntiasa ada d sisi.. t'msuk kita..hehe..don't cry & sad key..smile always.. ;-)

ketukan jemari di keyboard berkata...

mimie..sad??of course im so sad rite now..huhuhu..thanx 4 everything..