Khamis, 22 April 2010

apa-apa sahaja

pagi yang gelap kini sudah terang..lalala~

selamat pagi seme bloger tegar n readers tegar juga..

mulakan sunny thursday nie dgn senyuman kambing sampai telinga yea..macam gembira saja??gembirakah??oh no,no,no..tidak sama sekali..yg indah hanya sementara..how come nak gembirakan??
nak cuba gembirakan hati even ta ada sikit pun rasa gembira 2..yuhh aku sgt gembira..biar dunia tahu aku sgt gembira..
pergi jaoh2 segala kesedihan itu seme..huhuhuhu..(hipokrit sungguh)..

umm nothing special..tiba2 fikiran aku sekarang dah sampai kat tempat yg aku benci dulu..tp sekarang tempat 2 laa yg aku nak jejaki selalu n tempat 2 bisa buat aku happy lalala land seminggu nie..hahaha.boley plak seminggu je yek..guess what??payah nok gtaw nama tmpt 2..kang ada yg terlebey paham apa yg aku rasa..biar aku jew yg tahu..siriyes rasa tgh jalan2 kat tempat 2 dgn jayanya n happynya..hahahahahaha..jiwa kacau sgt nie..terbayang2 tp ta termimpi2 pn..tidur basuh kaki n baca doa tidur 2 yg ta ada mimpi..cehh konon yek..ta moo rr mimpi2 nie..t klu mimpi lagi wat sedey..kang dlm mimpi nangis tiba2 bangun pn turut nangis..lagi kacau mood aku yg dah back to normal..lalalala~

kalau aku ada kuasa terbang dah lama aku sampai sana..oh bawalah aku kesana..tengok dari jauh pun ta apa..janji aku dpt tahu apa yg terjadi disana..walaupun ta dapat seme 2 tapi fikiran aku dah sampai sana dulu pun..hahaha..badan jew ado kat sini..hati dah bla jaoh2 dah..hahaha boley??boley saja yek..



dearie lullubby..

i know u dah sampai n tgh happykan????aku????ta apa biar aku derita seksa tapi aku happy bila tgk kamoo happy..hahahaha (sesungguhnya mmg aku tipu)..selamat menenangkan jiwa,hati dan perasaan n aku berdoa pada allah s.w.t supaya dibukakan pintu hati kamoo utk memikirkan apa yg terbaik,terbagus n terhangat dipasaran..aku berdoa juga semoga kamoo ditunjukkan-NYA jalan yg lurus dlm memikirkan sesuatu keputusan yg nak kamoo buat n fikir perasaan org yg dah kamoo taburkan JANJI2 MANIS itu..yaa mmg aku simpan seme janji 2..AMIN(readers tlg aminkan kuat2..)..jgn tanya dari mana aku tahu seme nie..sbb janji2 2 laa aku tahu kat mana kamoo sekarang..searching n terus searching..semoga kamoo dapat apa yg kamoo nak..semoga kamoo happy dgn vacation ini..semoga kamoo tenang2 saja disana..semoga kamoo berfikir yg terbaik..semoga kamoo tahu apa yg aku rasa sekarang..semoga semenya sempurna buat kamo..SELAMAT MENENANGKAN MINDA n SELAMAT BERCUTI..
mish u damn much my lullubby..



p/s : bawalah daku bersamamu..lalala~ (readers sambungkan lagu ini)



MINHOMAYA

4 ulasan:

bell berkata...

Dear Min,
Lupakan saja hati yang tak layak memilikimu itu.

p/s awat tulisan kecik sangat??

ketukan jemari di keyboard berkata...

bella...
thanx..tapi susah laa nak lupakan hati itu..huhuhu..

p/s : hehehe kecik kew??

Nor arinzA berkata...

Xmboh la sedih2 lagi..min kan still muda and comey..pasti ramai yang suka..so sedih2 ni tolak tepi okey...yok yok!!kita bergembira..lalala...

p/s: yup..tulisan tu kecik sangat and warnanya lutsinar...kena kecikkan bijik mata baru bleh baca.ehe...

ketukan jemari di keyboard berkata...

iera : hehehe kat lappy min nie mcm besau plax tulisannya..owh kene tukar nie..

ummm sedey ttp sedey..tgh belajar nak jadi kuat nie..heh~