Selasa, 16 Oktober 2012

start counting the days

assalamualaikum & hello...


selamat hari selasa semua.
dah mula menghitung hari bila ' benda ' itu ada depan mata.
kalau tak ada benda tu still maintain cool tapi bila dah ada rasa macam nak tolong jarum jam tu berputar ekeke.
harapnya nie keputusan yang terbaik.
semoga perjalanannya sentiasa diredhai dan diberkati-Nya selalu Amin.
.

lets start counting the days <3 style="text-align: center;">


p/s : terasa macam banyak benda kena buat. harus mula buat list supaya tak jadi kelam kelibut.


love, PEREMPUAN CANTIK <3>

3 ulasan:

Mimie Najib berkata...

sabar ye cik min maya..masa itu akan tiba jua..insyaAllah..
*alamak, diri ini pun mcm terasa sma*
ahaaaks!

MIN MAYA berkata...

ekeke.. macam tak sabar pulakkan..

Mimie Najib berkata...

rindu saat-saat itu..nak suh kamu makeup kita lagi..nak pkai baju tu balik..tp tuk cik abg yng sama..sob..sob..sob.. :'(