Isnin, 27 Disember 2010

minggu terakhir buat tahun terakhir

assalamualaikum...


harinie dah masuk minggu terakhir untuk tahun 2010.sekejap masa berlalu.tak lama lagi dah masuk tahun baru,2011.terlalu banyak kenangan suka duka manis pahit yang dah jadi.bila part manis rasa nak ulang jew tapi bukan setakat ulang jew rasa nak biar jew benda 2 berulang-ulang.kalau pahit pulak rasa tak nak ambil tahu atau kisah pun.tak jadi pun tak pe.kalaulah semua 2 video yang boleh replay,rewind,forward,pause,stop,mesti indah-indah jew yang kita ambil.tapi 2 laa,semua benda kita kene accept even yang manis atau pahit sekalipun.
.



cermin diri dan muhasabah diri juga.adakah ini yang terbaik atau masih berada ditakok lama??
renung-renungkan!!


2 ulasan:

aQmam JaFFar berkata...

ok tgh muhasabah diri ni...tq..
hehe

MIN~MIN berkata...

aqmam : hehe..bagus2..thanx yep drop here..