Selasa, 16 Mac 2010

adakah ini gila??

salam sayang buat readers..

huhu dah lama sgt ta update blog nie..hehe ta da bnda nak di-update-kan..ekceli ado jew..tp ta seme bnda kt bley share-kan.nak2 plax rmi yg membaca..so nak mgelakkan ado yg akn raso berkecil hati so makanya aku ta update n3 yg bley menyinggung hati umat sejagat..almakluman aku juara dlm menjaga hato umat sejagat..hahahahahaha(sx skala puji dri sdiri nak tungu org hmm xda mknanya..)..

umm ekceli nak wish happy wedding day umm silap2 happy belated wedding day wat nana n hubby..dgn ucapan dah kawen km yek..huhu..semoga berbahagia n diberkati rumah tangga selamanya..

so makanya apabila namanya member kawenkan akan berjumpa laa ngn member2 lama ta kira la yg da kawen kew blom kew tapi yg pasti nana sorg lew yg dah langkah bendol antara kami..hehee.ooopppssiieee sambung balik..so apabila terjumpanya kami seme maka timbullah keje gila yg sememangnya gila2 nie huh..dgn rasa xdan nie salam2 nana jew kami pun memblahkan diri n meneju ke arah gunung lang..hehehe..motip???kami nak nek boat..aha..so dgn pangai kami yg suka berposing maka penuh laa mmc syuk,myra,mimi n ina (bukan ta nak guna camera sdiri tp ta ada batery) pic2 aku..aku mmg hebat dlm bab2 gambau..hehee..so (so yg terakhir) terjadi laa kenangan yg paling manis wat aku bersama kwn2 skula setelah sekian lama meninggalkan alam persekolahan nie..hehehe..sweet sgt..thankx uols..lap uols damn much..hehehe..

umm dats all for today..ada byk benda nak wat esk ado kenduri tahlil plax kat umah..so ta bley nak update berpanjang lebar..aha!!!!daaa~

p/s : to mimi thanx jadi folower utk blog nie..hehehe..tp sowi no picca weals 4 today..broadband ta bley nk upload pic..(mcm2 yek alasan)




MINHOMAYA

2 ulasan:

sya_ariescute88 berkata...

thanks yamin dlm usaha mu membuat blog nie...
thanks juga sebab t'selit juga my name kt your blog nie...hehe..
jgn lupa nti upload juga gmbr2 hri tu eh...
hehe..

ketukan jemari di keyboard berkata...

most welcome mimi..hehehe..