Ahad, 5 Jun 2016

Ramadhan Kareem 1437H / 2016

Assalamualaikum wbt dan Hello...


05 June 2016, Ahad.

Seperti yang semua tahu esok seluruh dunia akan menyambut kedatangan Ramadhan untuk 1437H / 2016.

Syukur Alhamdulillah untuk rezeki yang Allah beri kerana masih berkesempatan untuk sama-sama meraikan bulan yang penuh berkat, bulan Ramadhan. Bulan yang sangat-sangat dinantikan untuk sama-sama meraih fadhilatnya. Kiranya menokok apa yang kurang dan menambahkan lagi amalan.

Syukur Alhamdulillah kerana tahun nie merupakan tahun ketiga meraikan bulan Ramadhan sebagai husband and wife. But its hurt for us because we lost Atok last February and we cannot celebrate the Ramadhan together.

Ya Allah rindu yang tersangat-sangat rindu. Selamat berehat Atok dan Opah dari segala seksa kubur segala pertanyaan. Kami doakan Atok dan Opah sentiasa bersama golongan soleh dan solehah.

Sepi dan sunyi.

Semoga dengan kedatangan Ramadhan kali ini akan membuka pintu rezeki buat kami seluas-luasnya dari segi ekonomi, zuriat, kerja, persahabatan, ikatan kekeluargaan dan keutuhan rumah tangga.

Semoga juga penantian kami suami dan isteri akan berakhir dengan perkhabaran yang indah. Kami redha dengan apa yang Allah dah tuliskan buat kami. Semoga doa dan usaha kami bukan setakat ini tapi biarlah selamanya.

Happy Eid-Mubarak guys :)


love,
Perempuan_Cantik <3 p="">

Tiada ulasan: