Khamis, 8 November 2012

bila sang-sang kekumbang menghurung sekuntum bunga

assalamualaikum & hello...


khamis yang agak bosan bila menjadi sekuntum bunga di pejabat.
dua kuntum lagi on their leave.
aish bosan.
even kerja agak banyak nak dibuat tapi still rasa lemau je.
fikir itu dan fikir ini.
tambah bila dah duduk seorang diri.
just imagine sekuntum bunga duduk dengan kumbang yang banyak yang macam-macam ragam pulak.
memang haru biru jadinya.
pantang buka mulut terus kena pangkah.
haha.
stress sekejap.
.

tapi apa-apa pun mereka tetap cool.
terbaik yaww.
kalau tak ada mereka itu dan mereka ini pasti sunyi sepi pejabat nie.
tutup telinga dan buat-buat cool sahaja dengan pangkahan mereka itu.
.


p/s : lapar :(



love, PEREMPUAN CANTIK <3>

1 ulasan:

Awana Suzanna berkata...

haha~ sabar lah klu kena pangkah...what to do tol tak?? ^^