Rabu, 26 September 2012

yeay gaji

assalamualaikum & hello...


today is my salary day. like like like. waiting almost for two months was ended already. yes, true the saying goes ' waiting is suffering ' is really really true. just imagine, want to buy that, buy this should thinking for a many times. usually if want to buy that, buy this i just grabbed it without thinking that, thinking this. now when living alone, i just know which sky is low or high. hehehe padan muka to me.
.


bayar itu bayar ini, now duit dalam account sudah surut. sobssss. yang penting hutang-hutang wajib semua dah terbayarkan?
.


duit dah macam air berlalu. nak dapatkan duit haruslah kerja selama 26 / 27 hari. nak habiskannya sehari pun boleh. tapi dalam pada itu, aku sentiasa berdoa dan berharap setiap sen yang aku dapat adalah halal. almaklumlah kadang-kadang curi-curi jugak masa rehat-rehatlah update blog lah bukak itu bukak ini. harapnya jugak segala letih aku penat lelah aku di bayar dengan keberkatan oleh-Nya.
.


p/s : my job pay me everything :)


love, PEREMPUAN CANTIK <3>

2 ulasan:

Cik Mimie berkata...

betul tu min..duit lebih laju dari air..kalau dah kuar dari akaun, 1 minit pun boleh habis..

nak cari duit punya la pyah..nak menghabiskannya, sepantas kilat..

yng pnting, bayar semua yng wajib dulu.. :)

insyaAllah..rezki yng d beri beroleh keberkatan.. :)
itu jgk yng kita hrapkan..

MIN MAYA berkata...

tu la.. alahai.. amin amin.. hehehe :)