Rabu, 6 Jun 2012

dear to whom may concern.....

assalamualaikum...

dear my blog also dear my readers........

petang rabu yang lemau. hujan dari pagi tadi. hujan batu paghissss tak sama dengan hujan bunga ipoh. so sad and so annoying bila perasaan macam nie datang. teringat rumah all the times. masa tudur je tak sebab memang tak fikir apa dah. tetap akan terus bertahan. ' ohh Tuhan tabahkanlah hati hambaMu..... '
.

maybe hari nie tak berapa nak cun. sebab satu masalah tak pasal-pasal ruin my mood. rasa tu datang bila keluar lunch order makan then hampir satu jam nak kena tunggu makanan tu. tengok jam hampir habis waktu lunch. hey, bila nak makan kalau macam nie? order simple je kot. bukannya gajah masak kicap. astaghfirullahalazim.
.

i'm gonna be okey i'm gonna be okey i'm gonna be okey i'm gonna be okey i'm gonna be okey i'm gonna be okey i'm gonna be okey i'm gonna be okey i'm gonna be okey i'm gonna be okey i'm gonna be okey i'm gonna be okey :)
.

nak buang rasa marah tu jauh-jauh. nak senyum dan terus tersenyum je. sorry lah abang kedai ter-emo sikit je tadi. selalu saya tak macam tu sangat. hahaha :)
.

p/s : sambung buat kerja semula.................


love, PEREMPUAN CANTIK

2 ulasan:

nabByla berkata...

heee napa nie? dah balik kg kew blum. ?huu

MIN MAYA berkata...

huhuhu 8 jun pny comment baru hari nie nak reply..
biasa limited of access internet.. kat office kan..
ntah lah hidup nie kan macam2 dugaan ada.. yang penting tabah @ tak nak lalui 2 je..