Sabtu, 7 April 2012

assalamualaikum...


hai cantik hai kacak
masih dalam mood cuti-cuti jalan-jalan makan- makan.
kalau semalam seorang diri pun boleh sampai Genting Theme Park dan hari tak lagi keseorangan tapi bersama-sama my beloved sister.
.

jadinya hari nie jalan- jalan di Bukit Tinggi pulak.looks like boring place tapi to those yang nak berehat-rehat sesuailah.bagi aku dan tiga hari berehat kat atas sana nun tak ada lah rasa nak rehat lagi.tapi apakan daya ikut saja kehendak my sister.
.

dan sekarang aku ada dekat Rabbit Farm.disebabkan aku bukan seorang yang pecinta tegar binatang so bagi aku tempat nie tersangatlah bosan.kalau Kuala Lumpur tu dekat dah lama aku jalan kaki balik.tapi jauh aku tabahkan hati jua.tapi tak apa janji my lil nephew happy sudah.punya seronok dia berkejaran dengan rabbit sekelian.aku sekejap je pegang bila rabbit tu dan menggedik dekat tangan memang chakponglah namanya.sorry rabbit.
.

teringat pada somebody yang pernah bagi aku rabbit ( yang beno-benonya aku yang mintak belikan tapi consider bagilah ) memang tak lama haystnya dengan aku.nama rabbit tak menahan Nia Amanda.haha.cuma dua hari je hayat si Nia nie.tu pun dalam dua hari tu bukan aku yang jaga sangat.pakcik je yang semangat tebuk lubang untuk kotak tu.nak bagi makan pun aku takut.niekan pulak nak dukung-dukung memang taklah.tapi sampai sekarang insan yang memberi tu tak tahu hayatnya hanya dua hari.kalau ditanya memang aku jawab hidup lagi then sampailah sebulan baru bagitahu yang si Nia dah mati.tapi yang dia tahu si Nia berhayat sehingga sebulanlah walhal dua hari.sorry awak terpaksa menipu.haha.
.

okey gottogo.ohyeah going back to kualalalaaa lumpur.mahu jumpa baby najihah pulak.cannot wait.tapi kene tinggalkan aisy pulak.sob sob sobssssssss :(
.



love, perempuan cantik :)

2 ulasan:

yana lyana berkata...

hai perempuan cantik! :)
salam kenal dari perempuan cantik..hehe :p

MIN MAYA berkata...

hai hai perempuan cantik jugak..hehehe..keep in touch hokeyyyyy..