Sabtu, 27 Ogos 2011

hello dunia :)

assalamualaikum...
hi !! selamat berhujung minggu semua dan selamat jugak buat diri saya sendiri.selamat jugak buat semua untuk membuat persiapan raya.haa raya dah nak dekat??ohh kejap masa berlalu.
.


ho ho ho ho ho ho ho ho ho ho
lama dah tak jenguk blog nie.biar sepi macam tu je.rindu dekat blog nie rindu dekat entry kawan-kawan yang lain.hampir 3 bulan rasanya tinggalkan blog nie macam tu je since lappy problem.
.


so harinie semangat datang nak jugak tempek barang satu dua entry buat tatapan semua.hek ada ke orang nak kisah ada entry ke tak entry ek.
.


mood nak meng-update pun dah ke laut.banyak kisah yang nak ditempekkan kat sini tapi mood nak mengarang tu pun jadi ada tak ada je.
.


so hari nie dah masuk ramadhan yang ke 27.tapi sedih sangat sebab ramadhan kali nie tanpa opah lagi di sisi.sob sob sob.tinggal beberapa hari je lagi ramadhan akan meninggalkan kita.rasa sedih rasa sayu semua rasa pun dah bercampur-campur.masih ada lagikah ramadhan akan datang buat kita??cukupkah amalan-amalan yang kita pulun??terimakah ALLAH amalan-amalan kita??ohh tuhan aku mengharapkan masih ada lagi ramdhan buat aku dan semua di tahun yang mendatang.terima kasih tuhan kerana hidupkan aku sehingga ramdhan yang ke 27 ini.
.


okey ! tak tahu dah nak type apa-apa.tiba-tiba jadi blur.selamat berpuasa untuk ramadhan yang ke 28 esok buat semua insyaallah dan selamat beramal serta selamat membuat persiapan menyambut syawal :)
selamat malam dunia.
Tiada ulasan: