Khamis, 16 Jun 2011

untitled

assalamualaikum...




pheww!!lama sudah tak meninggalkan jejak pada blog nie.tinggal-tinggal sudah je.mungkin sibuk.mungkin jugak aku buat-buat sibuk.tapi yang pasti sekarang lagi tak boleh nak online di rumah sebab laptop buat hal.entah virus menyerang entah dan entah.malas fikir lebih-lebih nanti bertambah-tambah kesakitan dihati.mulalah timbul aura negatif dalam diri.nie pun curi-curi masa rehat them pergi cyber cafe kedai sebelah.tolong menolong katanya.kau datang spa aku,aku datang cc kau.ekekeke.
.




tapi yang pasti sekarang aku tengah mensibukkan diri ambil sijil kemahiran malaysia (s.k.m) dalam bidang kecantikan dan kesihatan di iyanis green beauty,ipoh perak.insyaallah kalau tak ada apa-apa hal nak bukak spa.cewahh.angan-angan.tapi harap-harap impian akan terlaksana.amin.insyaallah jugak kalau tak ada apa-apa aral aku nak sambung terus buat diploma.menebus kekecewaan yang lepas-lepas.
.




with lots of love,


















1 ulasan:

mimie'orkid berkata...

semoga apa yng d impikan menjadi kenyataan kwnku..
kadang kala, kegagalan yang lepas bukan bererti kita akan gagal d masa hadapan..
insyaallah, moga apa yng d hajati 1 hari nanti akan terbukti..